Mobiparts Wall Charger USB-A/USB-C 2.4A + USB-C to Lightning Cable Black - 20220205230000507

Mobiparts Wall Charger USB-A/USB-C 2.4A + USB-C to Lightning Cable Black

Mobiparts thuislader met dubbele USB aansluitingen Solide ontwerp, strakke lijnen en duurzaam materiaal 1x USB-A en 1x USB-C krachtige USB aansluitingen (max. 2.4 ampère) Smart IC Charger: automatische verdeling van stroomafgifte, naar de vraag van uw toestel Als 2 apparaten zijn aangesloten wordt het totale amperage automatisch verdeeld Input: 100-240V Output: 5V / maximaal 2.4A 2-Polige stekker aansluiting Mobiparts USB-C naar Lightning connector kabel Officiële Apple MFI licentie (Made for iPhone / iPad / iPod) Geschikt voor synchronisatie Kan gebruikt worden met alle iPhones, iPads en iPods met een Lightning aansluiting Lengte kabel: 100 cm Kleur lader: zwart Kleur kabel: zwart Deze kabel heeft een officiële MFI (Made for iPhone / iPad / iPod) licentie gekregen van Apple. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de Lightning kabel voldoet aan de kwaliteitseisen die Apple heeft gesteld aan haar partners en de accessoires die zij maken. Ook weet u zeker dat de kabel blijft werken bij toekomstige iOS updates.

Specificaties

Prestatie
Binnen
Universeel
AC
1
1
MFI
Design
Aluminium, Zwart
1 m
Energie
2400 mA
Verpakking
1 stuk(s)
USB Type-C to Lightning
EU
Inhoud van de verpakking
Ja"

Url voor meer informatie: https://studenten-laptop.nl/mp-111674-mobiparts-wall-charger-usb-a-usb-c-2-4a-usb-c-to-lightning-cable-black

Mobiparts - accessoires voor smartphones en tablets

Mobiparts biedt een ontzettend breed scala aan accessoires voor smartphones en tablets, ook voor de minder populaire modellen. De producten staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding, duurzaamheid en gebruiksgemak. Voor iedere klantvraag biedt Mobiparts een passend antwoord: of dit nu voor een zakelijke B2B aanvraag is of het inrichten van complete schappen in een telecomspeciaalzaak. Een kwalitatief hoogwaardig product en een compleet assortiment: dat is Mobiparts!

Bent u op zoek naar Mobiparts Mobiele Accessoires,
neem dan een kijkje op: https://studenten-laptop.nl/mobiele-accessoires